Arkiv for kategorien ‘Middagsmusik’

Middagsmusik på biblioteket

13. februar 2008 skrevet af: Mads

Som den opmærksomme biblioteksbruger sikkert har bemærket, så indeholder bibliotekets arrangementskalender for foråret 2008 en række musikalske arrangementer med overskriften “Middagsmusik”. Denne overskrift dækker over en lille koncertrække, som finder sted første lørdag i hver måned de kommende 2 måneder med.

Idéen med koncerterne er først og fremmest, at de foregår i selve Hovedbibliotekets rum ved middagstid! Når bibliotekets brugere tropper op på biblioteket er det så meningen, at de kan få en lille musikalsk oplevelse med oveni deres øvrige gøremål på biblioteket. Derudover er idéen, at de kunstnere der optræder er relativt uprøvede men på vej frem og gerne må have en lokal tilknytning til Næstved området.

Middagsmusik - Safir.
Klik på billedet for at se flere billeder

Første koncert af denne type fandt sted lørdag den 2. februar, hvor sangerinden Safir sammen med guitaristen Karl Roos leverede en intim og stemningsfyldt optræden på Hovedbiblioteket. Se hendes MySpace.

Næste “Middagskoncert” foregår lørdag den 1. marts, hvor kunstneren hedder Matilde Kühl, og som til lejligheden optræder med en trio. Genren er popmusik med elementer af soul, jazz og blues. Høre mere på hendes MySpace-profil.

Den sidste koncert i rækken foregår lørdag den 5. april og er med bandet Phil Shivers. Hør mere på deres MySpace.

Er du i et band, og kunne du tænke dig at optræde på biblioteket (for et beskedent honorar!), så send en besked til mig på majra@naestved.dk.