Arkiv for kategorien ‘Nikolaj Wolf’

Nikolaj Wolf live i ulvetimen

27. februar 2008 skrevet af: Allan

 
På en regnvåd torsdag eftermiddag fik Næstved bibliotek besøg af musikeren Nikolaj Wolf. Wolf havde medbragt en mindre maskinpark af lækre instrumenter som alle blev brugt for at skabe den stemningsfulde musik der gjorde at man kunne holde den ellers så triste torsdag ud.

Wolfs musik er ikke ligefrem “Glad i låget Ibiza rave” men stemningfuld elektronisk musik, med et snert af melankoli. Man skulle tro at det var noget der kunne få en til at falde dybere ned i tungsindet, men det var ikke tilfældet.
Jeg er specielt vild med de “klangflader” eller det bagved liggende tapet af beats og samplinger der er i Wolfs numre. Derudover er jeg tosset med musikere der bruger “rigtige” instrumenter, Wolf havde blandt andet en gammel synthesizer med der skulle stemmes. Der var heller ikke en Mac i syne, som ellers plejer at være standarden med elektroniske koncerter.

Ene mand spillede Nikolaj Wolf biblioteket op, og de der overværede koncerten gik derfra en oplevelse rigere. Det var i hvertfald hvad de sagde bagefter.

Har du ikke hørt Nikolaj Wolfs musik endnu kan du gøre det på hans hjemmeside www.nikolajwolf.dk eller på hans myspace side www.myspace.com/nikolajwolf

her kan du se billeder fra koncerten