Arkiv for kategorien ‘The Cult’

Det skal du se på Roskilde! Del 1

7. maj 2008 skrevet af: Mads

Roskilde Festival 2008

Til sommer - nærmere bestemt den 3.-6. juli - afholdes det officielle program af årets Roskilde Festival (allerede fra den 29. juni er der dog warm-up aktiviteter for festivalfolket). Jeg skal desværre ikke med, men det skal afholde mig fra at give mine anbefalinger til, hvad man ikke bør snyde sig selv for at se på festivalen, hvis man er så heldig at skulle afsted.

18th Dye - MySpace
- I disse genforeningstider, hvor gamle bands med mere eller mindre held finder sammen igen, er det en glædelig begivenhed, at denne hedengangne dansk/tyske støjrockgruppe fra de glade 90′ere har begået en ny plade. Det holder stadig!

Jeg ville ønske, jeg kunne sige det samme om The Cult - MySpace, som ligeledes spiller på årets festival, og som ligeledes har udgivet en ny plade efter mange års pause, men der må jeg desværre sige, at det er noget fesent comeback, de har lavet med pladen “Born into this”. Men okay, hvis de spiller en masse af de gamle numre, så skal deres koncert nok blive en fest.

The Notwist - MySpace
- Jeg faldt for dette tidligere hardcore punkband fra Tyskland, da de i 2003 udsendte pladen “Neon Golden”. En stille halvelektronisk sag, der ligger meget langt fra noget som helst hardcore. Det er derimod stemningsfuld, sprød electronica med spredte guitarudbrud og meget iørefaldende melodier. Har ikke hørt deres seneste udspil, men det glæder jeg mig til.

Slayer - MySpace
- Bandet har spillet den samme ekstreme, vrede musik i 25 år. Det er et af de bands - som AC/DC og Motörhead - hvor man virkeligt ville rynke på næsen, hvis de pludselig skiftede stil. Deres musik er lig med sublimt (hurtigt) trommespil, hvinende guitarsoli, tekster om helvede og død. Og naturligvis ondt i nakken efter en hel koncert med hovedrysten! Det er ondt og grimt, men man kan ikke andet end blive i godt humør :o)

Det var mine personlige favoritter. Hvad vil du gerne se på årets Roskilde Festival?