Arkiv for kategorien ‘Grøn koncert’

Laaaang ferie :o) - musikalsk krise :o(

1. juli 2008 skrevet af: Mads

Nik & Jay

Kære bloglæsere.

Det er med slet skjult glæde i stemmen, at jeg kan meddele Jer, at jeg går på kombineret ferie og barselsorlov fra på fredag.
I 11 uger frem skal jeg hellige mig min kære familie og nyde den (forhåbentligt) dejlige danske sommer. Og hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg godt, at jeg kan klare at undvære arbejdet for en stund - selvom jeg er glad for mit job :o)

Rent musikalsk har jeg desværre ikke det helt vilde at se frem til i sommer. Jeg kommer ikke på den igangværende Roskilde Festival (eller nogle af de andre store danske festivaler) og jeg har i det hele taget ikke billet til nogle koncerter overhovedet de kommende måneder. Grøn koncert bliver umiddelbart det vildeste for mit vedkommende ;o( - men der kommer selvfølgelig også Aqua og Nik & Jay i år!!!

Nej, det må være de små musikalske glæder, jeg må fokusere på i sommer. Det, at jeg får tid til at høre en masse musik på anlægget, i radioen, på nettet, på Mp3′eren og hvor man nu ellers kan finde på at støve musik op i disse moderne tider.

Men hånden på hjertet, så kunne jeg altså meget vel komme til at savne en god koncert i løbet af sommeren. Derfor, hvis du har et godt tip til, hvad jeg bør høre, så skriv fluks dine anbefalinger og giv mig en god grund til at komme ud af huset og høre noget live-musik. Det vil jeg se frem til.

Ha’ en rigtig god sommer. Jeg glæder mig til at berette om min vanvittigt lange ferie - en gang her til september! Forhåbentligt har jeg haft nogle gode musikalske oplevelser med hjælp fra Jer, kære bloglæsere.