Arkiv for kategorien ‘Rasmus Nøhr’

Download Accelerate

6. august 2008 skrevet af: Thomas Damholt

R.E.M.: Accelerate

vores hjemmeside har vi lige opdateret Top 10-listerne over mest reserverede CD’er, spil, film m.m. På Top 10-listen over CD’er kan 6 af de 10 mest populære CD’er lige nu lånes uden ventetid på Bibliotekernes Netmusik: www.netmusik.dk.

Rasmus Nøhrs nye album: I stedet for en tatovering er nr. 1 på listen og hvis du reserverer den lige nu kommer du ind i køen til den som nr. 12. Og da der skal gå 4 måneder før CD’er, der udkommer i Danmark, må lånes ud på bibliotekerne pga. karensperioden, kan der altså gå en rum tid før du kan låne den - også selvom vi har købt hele 4 eksemplarer pga. den store efterspørgsel.

www.netmusik.dk kan du, som nævnt, låne 6 af de ved NæstvedBibliotekerne lige nu mest populære CD-albums, som MP3 downloads i stedet. Således også det nye Rasmus Nøhr album. Du downloader de enkelte sange på albummet og kan derefter beholde dem i 7 dage. I vores biblioteksbase er der links til de titler, der også findes i Bibliotekernes Netmusik, så du dérfra kan hoppe direkte over og downloade. Det kræver at du er bosiddende i Næstved Kommune og at du har en pinkode.

Netmusiks blog kan du læse om hvordan du bruger www.netmusik.dk og f.eks. få indblik i de problemer, der kan være med den net-afspiller, man skal bruge for at spille filerne: Windows Media Player, og du kan se hvilke typer af MP3-afspillere, du kan downloade musikken til.

Jeg er ikke særligt begejstret for Rasmus Nøhrs nye album - det viser sig at alle de sange, jeg foreløbig har hørt fra det nye album, minder mig irriterende meget om hans “gamle” hit Sommer i Europa

Så jeg synes at du i stedet skulle kaste dig over at downloade album nr. 2 på listen: det nye R.E.M. album: Accelerate. Det er R.E.M. i topform - ja, faktisk har de fundet en sådan set aldrig før helt så kontant, kort og aggresiv stil frem, men det er samtidig et R.E.M., der efter en længere periode med ujævne albums, nu melodisk (næsten) kan matche storhedstiden i midten af 1990′erne.

Top 10 Musik-CD’er - August 2008