Arkiv for kategorien ‘Band of Horses’

Kære Band of horses, “no one’s gonna love you” mere end jeg gør

27. oktober 2008 skrevet af: Ole

Dette er nok en klar overdrivelse fra min side. Men dette fremragende band har haft fornøjelsen af at forkæle mine ører og min musiske sjæl igennem længere tid. Så hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Band of horses, så anbefaler jeg, at du kommer i gang.

Disse amerikanske sydstatsdrenge, der ynder at se ud, som om den amerikanske borgerkrig stadig var i gang, har efter min ydmyge mening stået for den bedste tilføjelse til indierocken i nyere tid.

Bandet slog sit navn fast med den anmelderroste plade “Everything All The Time” i 2006. Fra den plade rejser numre som “The Funeral”, “Monsters” og “The Great Salt Lake” sig fra støvet og viser sig som mastodontiske musikperler.

Succesen blev fulgt op af den efterfølgende plade “Cease To Begin”, der rummer stærke hits som “Is There A Ghost” og “No One’s Gonna Love You”. Med denne plade viser bandet sig igen fra sin stærkeste side og giver sine lyttere og fans noget håndgribeligt sydstats indierock.

Jeg var så heldig at høre dette musikalske vidunder på dette års Roskilde Festival. Et solbrændt, beskidt og svedlugtende publikum fyldte teltet Arena til bristepunktet og skabte ren massehysteri med Band Of Horses som hovedpersoner. Den koncert står for mig som festivalens bedste.

Band of horses er soundtracket til min liv på nuværende tidspunkt. Snyd ikke dig selv for en god musikalsk oplevelse. Så på med de stramme slidte jeans og den ternede skjorte og stig på hesten!

Lån Band of Horses på NæstvedBibliotekerne
Lån Band og Horses på Netmusik.dk
Lån Band of Horses på Bibliotek.dk

Se og hør “No one’s gonna love you” på YouTube: