Arkiv for kategorien ‘Fall out boy’

Allans bud på årets plader

19. december 2007 skrevet af: Allan

Jeg må faktisk krybe til korset og indrømme at jeg ikke har købt en eneste cd i år. Det musik jeg har anskaffet mig i år er primært blevet købt i iTunes og altså ikke som fysiske cder. Langt størstedelen af det jeg har købt er også enkelt numre og ikke albums. Men det er nok den vej det går.

Men her er der alligevel et bud på årets plader.

Bloc Party: A weekend in the city    
Det skulle kun have været sountracket til sommeren, men endte med at høre det helt til nu.

Calvin Harris: I created disco     
Dejlig opsvulmet disco house, med masser af hørehængere. Lyder som taget ud af 80erne.

Foo Fighters: Echoes, Silence, Patience & Grace    
Næsten alt Dave Grohl rører ved er klasse. En af Foo Fighters bedste plader, og så laver de nogle af de bedste musikvideoer. Tjek “Long road to ruin” på Youtube.

Editors: And end has a start     
Jeg startede med høre deres første album “The Back room” fordi det mindede om Interpol. Der var Interpol bedst. Men nu er skyrkeforholdet vendt og “An end has a start” er klart bedre end Interpols “Our love to admire”.

Alphabeat: Alphabeat       
Herligt fjollet og fuld af liv. Rigtig mange hits på pladen. Jeg troede jeg ville blive træt af dem, men tager stadig mig selv i at nynne med på deres sange.

Justice: (cross)         
Nok det album jeg har hørt mest dette år. Det er så svedigt og beskidt at man bliver nødt til at tage bad efter at have hørt det. Det er house når det er mørkest, og det har så meget kant, man kan komme til at skære sig på det.

Fall out boy: Infinity on high 
Jeg har en forkærlighed for let punkrock, sidste år var det Panic at the Disco, i år er det Fall out boy. Pladen er fuld af sange til kåde teenagere med hjertesorger. Men sangene er gode og så har de en fantastisk evne til at blande forskellige stilarter.

Med de ord giver jeg stafetten videre til Thomas, og venter med spænding på hans bud.