Arkiv for kategorien ‘Daughtry’

Albums fra året der gik

10. januar 2008 skrevet af: Malene

Ja, så har drengene atter godmodigt rakt mig stafetten på bloggen og denne gang med temaet: Årets albums 2007. Indrømmet, da jeg først fik præsenteret emnet, gik jeg helt i blank. Året 2007 har for mit vedkommende ikke rigtig været præget af hele albums, men mere tilfælde melodier, der har passeret min vej og min mp3afspiller. Gennem den har der så været et varieret hverdagssoundtrack.

Nå, men lidt har dog holdt ved og det album som jeg til stadighed er vendt tilbage til hele året og som faktisk holder ind i 2008 er egentlig lidt snyd, for det ramte det amerikanske marked i oktober 2006. Albummet Daughtry af Daughtry er et super rock album, der viser at American Idol kan skabe et amerikansk idol - især når de ikke vinder. Albummet er smækfyldt med gedigne rocksange, der er god energi og hjerte rimer ikke altid på smerte.

Så kom Bruce Springsteens album Magic også på falderebet af 2007 - og hurra for det. Den mand leverer varen hver gang og det nye album er bare endnu et, hvor man husker, hvorfor det pludselig føles fedt at komme fra New Jersey. Magic er for mig meget tilbage til det Bruce var for 20 år siden, men det bliver det bestemt ikke ringere af.

Et “shout out” fra graven synes også at være et af de fedeste albums i 2007. Natasja og albummet I danmark er jeg født er et af den slags albums, som jeg bare elsker, fordi det er af en kunstner som tør have en mening. Albummet fik mig pludselig til at huske min tid på en sjællandsk socialistisk efterskole i min spæde ungdom. Så det er med fryd, at jeg som voksen offentlig ansat, kaster mig over teksten og skråler med på: Vi vil have ungeren tilbage…

I Danmark er jeg født

Og så, ikke overraskende for trofaste læsere af musikbloggen, ja så kommer jeg jo til at bringe det på bane: Take That’s Beautiful world er et superdejligt popalbum uden nogensinde at blive for meget drengeband. Så jeg sniger mig uden om smagsdommere og nominerer det til at være et af årets albums.

Resten må i vente med - sammen med mig. For det ser ud til at marts 2008 er der, hvor mine længe ventede ønsker bliver indfriet. Tue West kommer med sit 3. album og Counting Crows kommer med deres 5. studiealbum. Begge albums elsker jeg allerede på forhånd uden at have hørt så meget som et single udspil, så jeg vender frygteligt tilbage med mere om dem. Så er I advaret derude, piger og drenge.