Arkiv for august 2009

Hør den nye Mew helt gratis og lovligt

25. august 2009 skrevet af: Thomas Damholt

På Netmusik.dk - bibliotekernes fælles online musik-portal - kommer der hele tiden ny musik. Pt er der mere end 1,5 millioner sange som du, hvis du er bosat i Næstved Kommune og låner ved NæstvedBibliotekerne, helt gratis og lovligt kan downloade.

Fx kan du allerede nu låne det nye, anmelderroste Mew album: No More Stories…, der udkom d. 17. august.

Du kan således finde ud af om du denne gang er til Mews noget komplicerede musikalske univers uden at skulle købe det eller downloade det ulovligt. Hvis du altså ikke er så ekstremt tålmodig, at du kan vente fire måneder på at vi som bibliotek må låne cd’en ud.

Albummet sletter sig selv på din computer eller MP3-afspiller efter 7 dage, så du kommer jo ikke til at eje det, men du kan bare vælge at låne det igen og igen og stille og roligt finde ud af om det er noget du bare må eje. For alle os, der ikke er pengemænd, er det alletiders måde at nøjes med at bruge penge på lige præcis det man er helt vild med.  

Der er også hjælp at hente til dig, der ikke sidder klinet til skærmen og følger tæt med i hvilke nye udgivelser, der sprøjtes ud. På Musikbibliotek.dk er der lister over nye albums på Netmusik.dk.

Fx kan jeg se at der på den nyeste liste: Uge 32 er debutalbummet med engelske Florence The Machine, som jeg har læst om rundt omkring, men ikke hørt endnu. Der er også nye albums med Rise Against og Alexisonfire, som er to punk/emo/hardcore-bands, som jeg hellere lige må tjekke ud…

Se Netmusik.dk-nyhedslisterne

Besøg www.netmusik.dk

Hvad er bibliotekernes 4-måneders karenstid?